Nume:
NovaGym
E-mail:
office@novagym.ro
Telefon:
0746 085 885
Website:
http://novagym.ro
Adresa:
Strada Vrancei, nr 12 Focsani

NovaGym
Sala fitness

Dacă vrei să-ți dezvolți corpul în mod armonios, atunci trebuie să alegi clasele care se concentrează pe exerciții pentru abdomen și zona lombară, precum și exerciții pentru întărirea mușchilor.
Salile recomandate de noi va pot ajuta in: Cresterea masei musculare, Arderea grasimii excesive, Planificare antrenamentelor,Jurnal de antrenament,
Cardio, Cycling, Dance Cardio, Kangoo Jumps, Pilates, Exercitii pentru Piept, Exercitii pentru Spate, Exercitii pentru Picioare, Abdomen, Brate si Umeri, Genuflexiuni, Flexii femurali, Abdomene, Ridicari pe varfuri, Cardio şi stretching înaintea antrenamentului cu greutăţi, Alimentaţia de după antrenament

 

Detalii

NOVA GYM este o exceptionala sala de fitness care dispune de echipamente moderne de la branduri renumite. Cele mai exigente gusturi in materie de sali de fitness vor fi satisfacute pe deplin. Profesionalismul personalului iti asigura servicii de o calitate ireprosabila.
Suntem pasionati sa promovam sportul, starea de bine, sanatatea pentru toti cei ce pasesc pragul clubului NovaGym. Te vom incuraja, ajuta si asista in fiecare efort depus. Dorim sa apreciezi antrenamentul la fel de mult cum savurezi senzatia de bine si implinire.
Căutarea dvs a luat sfârşit!
La Nova Gym veţi uita de stresul şi de problemele vieţii moderne de zi cu zi. O varietate de servicii sunt disponibile pentru dumneavoastră, fiindu-vă oferite la cele mai înalte standarde de calitate. Amabili şi profesionişti, reprezentanţii clubului sunt la dispoziţia dumneavoastră prin programele şi facilităţile care au fost create special pentru dumneavoastră.

 

Servicii


Clase:
-Body pump
-TRX
-HIIT
-Cycling
-Functional Training
-Gym Ball
-Step Aerobic
-Metabolic Workout
-Pilates
-Yoga
-ABT
-Stretching

 

Galerie foto

NovaGym
NovaGym
NovaGym
NovaGym