Nume:
ContinentalFitness-Spa
E-mail:
fitness-spa[at]hotelcontinental.ro
Telefon:
(0040) 733 509 395
Fax:
(0040) 256 498 337
Website:
http://continental-fitness-spa.ro/#top
Adresa:
Timișoara B-DUL REVOLUŢIEI 1989, NR. 5, 300054
Facebook Youtube

ContinentalFitness-Spa
Sala fitness

Dacă vrei să-ți dezvolți corpul în mod armonios, atunci trebuie să alegi clasele care se concentrează pe exerciții pentru abdomen și zona lombară, precum și exerciții pentru întărirea mușchilor.
Salile recomandate de noi va pot ajuta in: Cresterea masei musculare, Arderea grasimii excesive, Planificare antrenamentelor,Jurnal de antrenament,
Cardio, Cycling, Dance Cardio, Kangoo Jumps, Pilates, Exercitii pentru Piept, Exercitii pentru Spate, Exercitii pentru Picioare, Abdomen, Brate si Umeri, Genuflexiuni, Flexii femurali, Abdomene, Ridicari pe varfuri, Cardio şi stretching înaintea antrenamentului cu greutăţi, Alimentaţia de după antrenament

 

Detalii

Centru de relaxare, forta si fitness dedicat atat femeilor, cat si barbatilor pasionati de sport. Eliberati-va de tensiunea acumulata pe parcursul unei zile!
 
 
SERVICIILE NOASTRE!
Beneficiați de mai multe servicii, unele dintre ele fiind incluse în abonamente.
 
 
CLASE DE FITNESS
În cadrul abonamentelor full, puteți participa la toate clasele noastre. Apăsați butonul de mai jos pentru a citi mai multe detalii.
 
 
ABONAMENTE
Vă punem la dispoziție mai multe variante de abonamente, puteți alege oricare vi se potrivește programului dumneavoastră.
 
 
Parcare gratuită două ore (luni – vineri) în intervalul 07:00 – 18:00, nelimitat zilnic între orele 18:00 – 23:30 și pe toată durata weekend-ului. Puteți beneficia de parcare gratuită doar în timpul participării la sala de fitness sau zona spa.
 
 
În timpul exercițiilor, sunt folosite mai multe grupe de mușchi, precum brațele și picioarele, acest lucru îmbunătățește calitatea respirației și ritmul cardiac.
Accesul în incintă se face pe baza abonamentului.

Servicii


Servicii:
-Piscină interioară
-Saună
-Jacuzzi
-Zonă de relaxare
-Masaj

 

 

LUNI – DUMINICĂ
07:00 – 23:00

 

Galerie foto

ContinentalFitness-Spa
ContinentalFitness-Spa
ContinentalFitness-Spa
ContinentalFitness-Spa