Nume:
AlexGym
E-mail:
alexfitness@ymail.com
Telefon:
0734.394.305
Telefon 2:
031.10.60.281
Website:
http://www.alexgym.ro
Adresa:
ALEX GYM (zona Drumul Taberei - Ghencea) Prelungirea Ghencea, Nr. 11 Sector 6, Bucuresti

AlexGym
Sala fitness

Dacă vrei să-ți dezvolți corpul în mod armonios, atunci trebuie să alegi clasele care se concentrează pe exerciții pentru abdomen și zona lombară, precum și exerciții pentru întărirea mușchilor.
Salile recomandate de noi va pot ajuta in: Cresterea masei musculare, Arderea grasimii excesive, Planificare antrenamentelor,Jurnal de antrenament,
Cardio, Cycling, Dance Cardio, Kangoo Jumps, Pilates, Exercitii pentru Piept, Exercitii pentru Spate, Exercitii pentru Picioare, Abdomen, Brate si Umeri, Genuflexiuni, Flexii femurali, Abdomene, Ridicari pe varfuri, Cardio şi stretching înaintea antrenamentului cu greutăţi, Alimentaţia de după antrenament

 

Detalii

-Fitness si culturism
Sala de Fitness si Culturism dispune de aparatura profesionala, avand: -peste 40 de posturi de lucru simultan (peste 50 de posturi de lucru) pentru toate grupele musculare; -gantere de la 1 la 50 kg; -bare si discuri olimpice; -aparatura cardio: cross-trainer, stepper-e, biciclete si benzi de alergare. Abonamente incepand de la 60 RON/luna!
-Aerobic
Sala de Aerobic si Tae-Bo are o suprafata de 135 mp, fiind echipata cu diferite accesorii ca: saltele, gantere, mingi (mari si mici pt diferite exercitii), step pt. aerobic, benzi elestice pt stretching etc. Momentan se pot face urmatoarele stiluri: -aerobic clasic; -step aerobic; -cardio; -tae-bo; -fitball; -tonifiere; -zumba; -pilates! Abonamente incepand de la 70 RON luna!
-Masaj
Salonul de masaj are un ambient placut, este format din 3 cabinete dotate cu paturi profesionale pt un confort maxim, iar produsele folosite sunt de o calitate deosebita. Masajele sunt executate de personal calificat. Se pot efectua: masaj anticelulitic, de slabit, de intretinere, de relaxare, sportiv, reflexogen, drenaj limfatic... Preturi de la 28 RON/sedinta(50 min.)!
-Tratamente corporale
Alex Gym va ofera posibilitatea de a efectua, in cadrul Clubului, tratamente corporale - impachetari. Preturi incepand de la 29 RON! Produsele folosite sunt de la Bruno Vassari!
-Sauna
Beneficiile saunei uscate sunt numeroase si vizeaza mai multe domenii.Strictul necesar pentru o sedinta de sauna: -o sticla de apa, -un prosop pe care sa te asezi, -un prosop cu care sa te stergi de transpiratie din cand in cand, -un prosop pentru a proteza parul (sauna poate usca parul, mai ales daca acesta este vopsit sau degradat) Costul unei sedinte de sauna este de 10 RON (sub 6 RON in cazul abonamentelor) si dureaza aprox 45 min!
-Vacuum anticelulitic
Terapia vacuum este unul dintre cele mai eficiente tratamente anticelulitice pentru toate gradele celulitei (de la gradul 1 pana la stadiul de macronoduli).Terapia vacuum este unul dintre cele mai eficiente tratamente anticelulitice pentru toate gradele celulitei (de la gradul 1 pana la stadiul de macronoduli)

 

Servicii


Servicii:
-Fitness-Culturism
-Aerobic
-Masaj
-Vacuum anticelulitic
-Tratamente Corporale
-Sauna
-Inchirieri/Colaborari

Program:
Luni-Vineri:  08:00-22:30
Sambata:    08:00-18:00
Duminica:    10:00-15:00

Galerie foto

AlexGym
AlexGym
AlexGym
AlexGym