Nume:
Connect Fitness Center
Telefon:
0770920210
Adresa:
str. Ștefan cel Mare nr. 56
Facebook

Connect Fitness Center
Sala fitness

Dacă vrei să-ți dezvolți corpul în mod armonios, atunci trebuie să alegi clasele care se concentrează pe exerciții pentru abdomen și zona lombară, precum și exerciții pentru întărirea mușchilor.
Salile recomandate de noi va pot ajuta in: Cresterea masei musculare, Arderea grasimii excesive, Planificare antrenamentelor,Jurnal de antrenament,
Cardio, Cycling, Dance Cardio, Kangoo Jumps, Pilates, Exercitii pentru Piept, Exercitii pentru Spate, Exercitii pentru Picioare, Abdomen, Brate si Umeri, Genuflexiuni, Flexii femurali, Abdomene, Ridicari pe varfuri, Cardio şi stretching înaintea antrenamentului cu greutăţi, Alimentaţia de după antrenament

 

Detalii

Connect Fitness Center este unul din cele mai moderne spații pentru antrenament și relaxare din zona Bucovinei.

Încă de la început, Connect Fitness Center s-a dorit a fi un concept care să îmbine performanța cu relaxarea și socializarea.

Astfel, îți punem la dispoziție un spațiu generos la intrarea în sală, un pro shop cu o gamă variată de suplimente pentru fitness. O recepție unde puteți servi în liniște o cafea sau un ceai, iar în ce privește zona de relaxare, vă întâmpinăm cu o saună modernă unde vă puteți relaxa în voie.

Dorim să creăm un spațiu în care să te poți antrena ca un profesionist dar în același timp să te simți în largul tău, iar noi, echipa Connect Fitness Center suntem alături de tine!

Servicii

Prin intermediul cardului de beneficii Real Sports ai discount de 10% la următoarele servicii:

-Aerobic
-Antrenamente grup
-Cardio
-Fitness
-Saună

Luni - Vineri
05:00 - 00:00

Sâmbătă, Duminică
08:00 - 20:00

Oferte speciale

Toți posesorii unui card de beneficii Real Sports au discount de 10 % pentru serviciile prezentate. Condiția este să faceți dovada că sunteți posesorul unui card de beneficii Real Sports și să comunicați acest lucru înainte de a elibera bonul fiscal, pentru a vă putea oferi discountul .