Nume:
Burn Fitness Club
E-mail:
office@burncluj.ro
Telefon:
0264-700.551
Telefon 2:
0727-841.979
Website:
http://www.burncluj.ro
Adresa:
Strada Louis Pasteur 58, Cluj-Napoca
Facebook

Burn Fitness Club
Sala fitness

Dacă vrei să-ți dezvolți corpul în mod armonios, atunci trebuie să alegi clasele care se concentrează pe exerciții pentru abdomen și zona lombară, precum și exerciții pentru întărirea mușchilor.
Salile recomandate de noi va pot ajuta in: Cresterea masei musculare, Arderea grasimii excesive, Planificare antrenamentelor,Jurnal de antrenament,
Cardio, Cycling, Dance Cardio, Kangoo Jumps, Pilates, Exercitii pentru Piept, Exercitii pentru Spate, Exercitii pentru Picioare, Abdomen, Brate si Umeri, Genuflexiuni, Flexii femurali, Abdomene, Ridicari pe varfuri, Cardio şi stretching înaintea antrenamentului cu greutăţi, Alimentaţia de după antrenament

 

Detalii

BURN fitness club susţine un stil de viaţă echilibrat şi sanatos, punând accent pe satisfacţia fiecărui client care ne trece pragul.
Bunăstarea angajaţilor este considerată ca fiind o strategie de creştere a energiei la locul de muncă şi de reducere a timpului pierdut în cadrul programului de lucru.

Pentru că suntem conştienţi de necesitatea unei atmosfere pozitive la locul de muncă, de motivaţia, productivitatea şi concentrarea angajaților, îţi propunem o colaborare menită să îţi aducă beneficiile pe care le doreşti din partea echipei tale: SPORT şi SOCIALIZARE în afara mediului obişnuit de lucru.

 

 

Cum contribuie sportul la evoluţia profesională a unui angajat?

Reduce gradul de absenteism. Angajaţii cu o formă fizică bună sunt mai puţin predispuşi la afecţiuni medicale.

Generează un nivel mai ridicat de performanţă. S-a constatat că angajaţii cu o formă fizică bună, au rezultate mai bune.

Dezvoltă spiritul de echipă. Participarea angajatului la astfel de acţiuni sau programe contribuie la îmbunătățirea atmosferei la locul de muncă.

Creşte încrederea în sine. Interacţiunile la care angajatul este predispus în cadrul sălii de sport contribuie la dezvoltarea laturii sociale a acestuia.

Reduce stresul. Sportul este una dintre cele mai eficiente modalităţi de diminuare a stresului.

Previne accidentele de muncă. Exerciţiile fizice regulate reduc riscul rănirii datorită dezvoltării spiritului de observaţie.

Creşte motivaţia. Implicarea companiei tale în astfel de programe transmite angajaţilor un sentiment de preocupare faţă de resursele umane, fapt ce contribuie la creşterea moralului acestora.

Dezvoltă în timp un sistem de recrutare calitativ. Implicarea companiei tale în astfel de programe te ajută la poziţionarea ta pe piaţă şi te ajută să devii alegerea numărul unu a angajaţilor de mare calibru, competenţi şi serioşi.

In funcţie de profilul companiei tale, îţi propunem pachete de preţ şi servicii personalizate care să întrunească caracteristicile nevoilor tale, contactează-ne pentru oferta ta de preţ!

Servicii

Balet Copii
Burn & Pump
Capoeira Copii
Cycling
Fitness & Bodybuilding
Step Aerobic
Step dance basic
Strong by Zumba
TRX
Yoga
Zumba
Zumba Kids


Program:
Luni-Vineri: 06:00-23:00
Sambata-Duminica:10:00-20:00

Galerie foto

Burn Fitness Club
Burn Fitness Club
Burn Fitness Club
Burn Fitness Club